Center Parcs met bubbelbad: écht genieten

Even helemaal ontstressen en helemaal nergens aan te hoeven denken? Bij Center Parcs begrijpen ze dat. De luxe accommodaties zijn uitgerust met alle gemakken en luxe zodat je je nergens druk om hoeft te maken. De keukens zijn uitgerust met de nieuwste technologie en de accommodaties zijn sfeervol en knus, zo is het ook op mindere dagen geen straf om een weekendje weg te zijn in Nederland.

Of je nou wilt uitwaaien aan de kust of je heerlijk wilt terug trekken in de natuur, het kan allemaal. Center Parcs heeft een breed aanbod aan accommodaties, ook nog eens uitgerust met bubbelbad en wellness!

Inhoudsopgave

Wellness hotelsuite met bubbelbad en sauna

Center Parcs Zandvoort Wellness Suite

4.7/5

De wellness hotelsuite op park Zandvoort is een oase van luxe en rust. De suite is sfeervol ingericht en heeft uitzicht op zee.  De suite heeft een open indeling waardoor het ruimtelijk voelt. In de woonkamer vindt je een zithoek met gashaard en uitzicht op zee.  Ook in de slaapkamer kun je genieten van het uitzicht, vanuit het kingsize bed kijk je zo over het sfeervolle strand van Zandvoort.  De badkamer is een echte wellness ruimte, met bubbelbad en sauna waan je je in een wereld van ontspanning.  Na de wellness beleving kun je heerlijk bijkomen met een boek bij de gashaard.

Nieuwe VIP cottage met bubbelbad, sauna en inloopdouche

Center Parcs De Eemhof VIP cottage

4.5/5

Op zoek naar wellness en natuur? Dan is de VIP cottage op park de Eemhof de oplossing.  De pas gerenoveerde cottages zijn ruim en van alle gemakken en luxe voorzien. De woonkamer is uitgerust met een ontspannen hoekbank, haard en tv met sound system. 

De badkamer is een luxe privé wellness uitgerust met sauna en bubbelbad. Als het buiten mooi weer is trek je de ontspanning door met een natuurwandeling langs het water of het bos, bij minder weer geniet je van de sfeervolle cottage en trek je je heerlijk terug bij de haard.

Luxe cottage met infrarood sauna en bubbelbad

Center Parcs Zandvoort VIP Cottage

4.5/5

De VIP cottages op park Zandvoort zijn de perfecte combinatie tussen wellness en een heerlijke buitenruimte. Bij mooi weer steek je de barbecue aan en geniet je van de avondzon op het privé terras.  Volledige ontspanning vind je in de privé sauna of het bubbelbad.  De cottages zijn modern ingericht dus ook bij slecht weer hoef je je niet te vervelen.

Bij mooi weer trek je er op uit en sta je binnen en paar minuten op het strand van Zandvoort.

Luxe cottage met infrarood sauna en bubbelbad

Center Parcs De Kempervennen VIP cottage

4.5/5

Je even helemaal terug trekken in de prachtige natuur van de Kempervennen doe je in een van de VIP cottages. De cottages zijn sfeervol ingericht, in perfecte harmonie met de omgeving. Zo heb je het gevoel dat je je volledig door de natuur  omringt. De cottages zijn uitgerust met een privé sauna en bubbelbad, zo kom je volledig tot rust.

Bij lekker weer kun je de rust nog doorpakken door heerlijk buiten te dineren op het privé terras, uitgerust met barbecue.

Heerlijke cottage met sauna en bubbelbad in Limburg

Center Parcs Het Heijderbos VIP Eden cottage

4.5/5

Kom even helemaal tot rust in de vernieuwde VIP cottages op park Heijderbos. De natuurrijke omgeving zorgt ervoor dat je even helemaal ontkoppeld van de drukte van alledag. De cottages zijn sfeervol ingericht en van alle gemakken en luxe voorzien. Zo kom je tot volledige ontspanning in de privé sauna of het bubbelbad, of geniet van de natuur op het privé terras. 

De woonkamer is uitgerust met openhaard waar je op ook koudere dagen gezelligheid en warmte vind.